In de media

Ik vind het leuk om samenwerkingen aan te gaan, gastblogs of productreviews te schrijven of mee te werken aan interviews! Lijkt dit jou ook leuk? Stuur me gerust een mailtje! Hieronder een lijstje met samenwerkingen tot nu toe.

Reismeisje.nl

In februari 2017 schreef ik een gastblog over de highlights van Taiwan voor Reismeisje.nl, een van de grootste en leukste Nederlandse reisblogs. Ik beschrijf de vier hoogtepunten van onze reis door dit relatief onbekende land.

Travelhotspots.nl

Reisinterview door Emma van het leuke reisblog Travelhotspots, in april 2017. Over onze reizen, voorbereidingen, mijn bucketlist en meer. Lees het hier!

LINDA.meiden en LINDAnieuws.nl

In de zomereditie 2017 van het magazine LINDA.meiden stond een interview met mij over de aardbeving die wij meemaakten in Nieuw-Zeeland. Op LINDAnieuws.nl verscheen een uitgebreidere versie van het artikel.

Travelgirls.nl

Sinds 2017 ben ik blogger bij het ontzettend leuke online magazine Travelgirls.nl. Zo schreef ik over een citytrip naar Edinburgh, de voor- en nadelen van het reizen met een camper door Nieuw-Zeeland, een Failfriday verhaal over een avontuur in het pikdonker in Cambodja. Ook testte ik de Eagle Creek packing cubes van Ikwilmeerreizen.nl en schreef daarover deze productreview.