Je verjaardag vieren in het buitenland

Hoera! Vandaag ben ik jarig! Nou ja, echt hard juichen doe ik niet, want ik ben namelijk 30 geworden… DERTIG! Ik heb er stiekem iets meer moeite mee dan ik had verwacht. Maar ja, wat doe je eraan? Chris en ik hebben allebei vrij, dus we maken er in elk geval een toffe dag van 🙂 

Wat gaan we doen vandaag?

Vanmiddag heb ik een fotoshoot in een studio in Amsterdam, waar ik superveel zin in heb. Ik ben geïnterviewd voor een magazine; het onderwerp was vakantie-ellende en het ging over de heftige aardbeving en evacuatie, die wij meemaakten in Nieuw-Zeeland. Er hoort ook een foto bij het artikel en dus rijden we vanmiddag naar Amsterdam, waar ik gestyled en al op de foto ga! Ik heb nog nooit zoiets gedaan en het lijkt me superleuk. Vooral omdat het toevallig op mijn verjaardag gebeurt, hoe leuk is dat?! We sluiten de dag af in een gezellig tapasrestaurant, waar we hopelijk genieten van alle heerlijke kleine gerechtjes. Karafje sangria erbij en genieten maar! Hmmm, ik heb er nu al zin in.

Je verjaardag vieren in het buitenland

Eerder vierden wij twee keer onze verjaardag in het buitenland. Eén verjaardag van mij en één van Chris. Hoe is dat eigenlijk, om jarig te zijn op reis of op vakantie? Tja, er zitten voor- en nadelen aan. Het voordeel is natuurlijk dat je (waarschijnlijk) op een supermooie plek bent en de hele dag toffe dingen gaat doen. Dat is wel ultiem genieten op je verjaardag! Bovendien zul je die verjaardag niet snel vergeten. Aan de andere kant kun je niet echt een feestje voor al je vrienden en familie geven en zul je hen moeten missen op die ene speciale dag. Maar je kunt het altijd thuis nog een keer vieren natuurlijk!

Verjaardag #28 Chris in Thailand

Toen Chris 28 jaar werd, waren we aan het genieten van onze eerste backpacktrip in Azië. We reisden vier weken door Thailand en waren net neergestreken op het mooie eiland Koh Phangan in een heerlijk hotel aan het strand. Hoewel we eigenlijk de hele tijd samen waren, is het me gelukt om stiekem een gebakje en kaarsjes bij de 7-Eleven te scoren. Die kreeg hij bij het ontbijt, met een briefje erbij dat de taxi om half 11 zou komen en een lijstje met wat er mee moest. Uiteindelijk verraste ik hem met een dagje Wipe Out; met moeite kwam ik door het opblaasbare parcours in het water, maar het was superleuk. Ik ben niet zo’n held, dus vond één keertje wel genoeg. Maar Chris heeft zich uitstekend vermaakt en verder hebben we er heerlijk gegeten en gedronken en ons vermaakt door naar anderen te kijken.

Verjaardag vieren in het buitenland  Verjaardag vieren in het buitenland

Verjaardag #28 Herma in Griekenland

Toevallig spendeerden we een jaar later mijn 28e verjaardag ook in het buitenland. We waren een klein weekje naar Kreta om te ontspannen en te genieten van het mooie eiland. Op m’n verjaardag huurden we een autootje om de omgeving te verkennen, genoten we van prachtige uitzichten en lunchten we in een klein dorpje tussen de locals. ’s Avonds regelde Chris een heerlijke verjaardagscocktail bij de vrolijke barman in ons hotel en bouwden we een klein feestje met diezelfde barman en een paar Duitse meiden. Een hele gezellige avond!

Auto huren Kreta  Vakantie Kreta  Kreta  Kreta

Je verjaardag vieren in het buitenland is dus helemaal zo slecht nog niet! Toch zou ik liever niet ieder jaar op mijn verjaardag weg zijn; het is toch ook wel erg leuk om het te vieren met je vrienden en familie. Ik kijk nu al uit naar het feest dat ik dit weekend geef! Heb jij wel eens je verjaardag in het buitenland gevierd? En waar?

2 Comments

 1. Lieve Herma,
  Je weet ik ben geen facebook liefhebber, dus wil ik langs deze weg je hartelijk feliciteren met je
  verjaardag en samen met Chris nog heel veel gelukkige jaren en goede gezondheid toewensen.
  Hoe is je presentatie vandaag verlopen? Zenuwachtig of viel het wel mee, je wordt zo nog wel een
  beroemdheid. Is je vorige presentatie nog goed verlopen, ik ben er wel nieuwsgierig naar.
  Je moet nog maar eens een keer langskomen op de Dignahof, kan je zien hoe het terras is opgeknapt
  en de nieuwe Jeu de Boules baan bewonderen. Veel mensen zijn nog steeds niet vergeten,laat je wat
  van je horen. Heel veel liefs van Roos en Piet

  1. Bedankt voor je bericht, Piet! De fotoshoot was heel erg leuk om te doen! Het is nog even wachten op de resultaten, maar ik herkende mezelf haast niet terug 🙂 Begin juni komt het blad uit. Ik zal je binnenkort even een uitgebreide mail sturen! Liefs, Herma

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *